Welcome!!

Welcome!!
Welcome!!

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Ή έτσι;;;;;

Ο πίνακας είναι ζωγραφισμένος από εμένα το 2010. Τον αντέγραψα με παραλλαγή στα χρώματα! Το μαξιλάρι είναι δώρο της μανούλας μου, που ράβει καταπληκτικά!! Θα σας δείξω χρήσιμες δημιουργίες της σε επόμενη ανάρτηση. Όσον αφορά το design σε αυτό το σημείο του κήπου, ακόμα προσπαθώ να καταλήξω! Με βάση την προηγούμενη ανάρτηση, βοηθήστε με να αποφασίσω!!! 





8 σχόλια:

  1. απο την μανουλα το ταλεντο για δημιουργιες βλεπω.. φανταζομαι το σπιτι σου θα ειναι μοναδικα διακοσμημενο.. μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Hi Effie, Thanks for visiting my blog. <3, new follower
    Janina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι πάρα πολύ όμορφη η γωνιά σου!!! Θα τον κάνεις πολύ ωραίο τον κήπο σου!!!
    Καλημέρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΜΑΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΗΣ.ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕ 'ΘΑ'.ΑΚΡΙΒΩΣ !ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΔΕΙΧΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ DESIGN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λοιπόν, λοιπόν....τι να πώ!Ό,τι και να μας δείξει μ'αρέσει!Διαθέτεις καλλιτεχνική ματιά, οπότε το...design το παίζεις στα δάχτυλα!Δείξε μας κι άλλααααα.....!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. A,ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ..ΤΩΡΑ ΜΠΟΓΙΑΤΙΖΩ ΜΙΑ ΣΑΒΟΥΡΑ ,ΠΟΥ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΑΜΑ ΜΕ ΕΒΛΕΠΕ ΘΑ ΚΟΥΝΑΓΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ.ΠΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΕ ΑΥΤΟ , ΤΙ ΤΟ ΘΕΣ; ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ! ΘΑ ΕΛΕΓΕ. ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΒΛ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια στα χεράκια σου κοπέλα μου...Είναι υπέροχο το μπλοκ σου...Επέλεξα το πρώτο μου σχόλιο να είναι σε αυτή σου εδώ την ανάρτηση γιατί μου αρέσει ο πίνακας με τα χρωματιστά λουλούδια...Επίσης λατρεύω το συγκεκριμένο τραπεζάκι που αν δεν κάνω λάθος είναι από παλιά ραπτομηχανή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ. ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ. ΤΗΝ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΡΑΒΕΙ . ΦΙΛΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή