Welcome!!

Welcome!!
Welcome!!

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Fabric creations...!!! Δημιουργίες από ύφασμα...!!!

Αγαπημένες μου φίλες και αγαπημένοι φίλοι γεια σας!!! Σήμερα θα σας δείξω όμορφα, χαρούμενα μαξιλάρια...!!
Έγιναν από βαμβακερό ύφασμα ενός φορέματος που είχα αγοράσει πριν χρόνια και το είχα φορέσει πολύ λίγες φορές...


Σας κερνώ και γλυκό του κουταλιού πετροκέρασο...!!!


Για τη συνταγή του γλυκού επισκεφθείτε το υπέροχο blog Συνταγές της Καρδιάς ...!! Εγώ από εκεί είδα την συνταγή! 

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους κ όλες κ ας ελπίσουμε χωρίς πυρκαγιές αυτή τη φορά!!




72 σχόλια:

  1. Aντε βρε Εφουλα μου, απο τις πρωτες θα σου αφησω σχολιο, που καθε φορα ερχομαι τελευταια και καταιδρωμενη!!!!!!!χαχαχα! Λοιπον, τα μαξιλαρακια σου ειναι κα-τα-πλη-κτι-κα!!!!!!!!!!!
    Εσυ τα εραψες ή η μανουλα???????χαχαχαχα!!!!
    Οσο για το γλυκο ειναι τοσο λαχταριστο!!!!! Ευχαριστουμε για το κερασμα!!!!!!!
    Καλο Σαββατοκυριακο! Φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ βρε Εφακι θα μας τρελανεις και δεν τα παω καλα με τη βελονα!!!!Ειναι τελεια χαρουμενα υπεροχα!!!Ζηλευωωωωωω!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι ωραία τα τριαντάφυλλα σου και στο βάζο αλλά και τα μαξιλάρια σου δεν πάνε πίσω.... !!!!
    Καλό σου Σαββατοκύριακο ελπίζω και εγώ να μην έχει άλλες πυρκαγιές!!!
    Φέτος άρχισαν πολύ νωρίς να καίνε!!!
    Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εφάκι μου, μόλις δοκίμασα το πεντανόστιμο γλυκάκι σου και τώρα χορεύω με το τραγούδι για να κάψω τις θερμίδες!!! χα-χα-χα Καταπληκτική ιδέα!! Τα μαξιλάρια είναι φανταστικά.... τα χρώματα πανέμορφα, νιώθεις σαν να'σαι στον παράδεισο! Σ'ευχαριστώ για όλα... η φιλία σου είναι πολύτιμη και να ξέρεις ότι σ'έχω πάντα στην καρδιά μου! Να περάσετε ένα χαρούμενο, δροσερό σ/κ και καλές βουτιές!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα τι εικόνες αυτές σήμερα! Σου ανοίγουν τη καρδιά! Αλλά και την όρεξη... Μαξιλάρια χαρούμενα σαν κήποι ολάνθιστοι, λαχταριστές μπιλίτσες αγριοκέρασου με σιρόπι, συνθέσεις λουλουδιών για τη πιο όμορφη διακόσμιση του τραπεζιού και βέβαια παραπομπές για ρέμβη στη παραλία! Και η μουσική που σε κάνει να ερωτεύεσαι... Αχ, καλοκαιράκι...
    Φιλιά Έφη μου και ευχές για ένα υπέροχο Σ/Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπέροχα έγιναν τα μαξιλάρια σου!Ευχαριστούμε και για το κέρασμα και τις υπέροχες εικόνες που μας μετέφερες!Φιλιά και καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα λουλούδια του υφάσματος Έφη δεν τα ξεχωρίζεις από τα αληθινά!!
    Πανέμορφα έγιναν!!
    Ευχαριστούμε για το κέρασμα, καλά να περνάς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εφάκι μου μόνο που είδα τα λουλουδάτα μαξιλάρια σου, μου έφτιαξες την διάθεση!!
    Τόσο χαρούμενα και καλοκαιρινά!!!
    Για το γλυκάκι δεν έχω λόγια, σου έγινε "γεμάτο" όσο έπρεπε, καλοφάγωτο!!
    Φιλάκια, καλό μεσημέρι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πώ!πώ!ομορφιές!!!...Τρέλα τα λουλουδένια μαξιλαράκια σου!!!...καλά το έκανες
    το φορεματάκι σου....και του άλλαξες χρήση.......
    Έφη να περάσεις ένα γλυκό Σαββατοκύριακο!...τόσο γλυκό...όσο το γλυκάκι σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπέροχα τα μαξιλάρια σου!! Πανέμορφα!! Μπράβο!! Γλυκό πετροκέρασο πρώτη φορά ακούω! Πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω!! Καλό σ/κο Έφη!! Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι ομορφιές Έφη! Μέσα στο χρώμα όλα! Και τα μαξιλάρια και τα πετροκέρασα (μιαμ) και η θαλασσίτσα... αχ η θαλασσίτσα!!
    Μπράβο σας, να περνάτε έτσι όμορφα!
    Καλό καλοκαίρι Εφάκι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΥΦΑΣΜΑ!!!!!!
    ΔΡΟΣΕΡΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γεια στα χέρια της μαμάς, πάλι μια ωραια καλοκαιρινή επιτυχία!! Όσο για το γλυκό, ωχ δεν ξέρω αν άφησα και τίποτα στον πάτο!!! Είναι τόσο ζωντανό καθώς και οι υπόλοιπες φωτογραφίες!

    Καλό Σαββατοκύριακο κούκλα μου, ρίξε μια βουτιά και για εμένα αν πας προς τα νότια προάστια και ένα φαγητακι, παγωτακι στις Αλκυονίδες!! Πολλά πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Από όλα έχει ο μπαξές βλέπω......και ραπτική....και ζαχαροπλαστική......και χαλαρωτική.......και μουσική. Τρελαίνομαι για γλυκό κεράσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έφη τι πιο όμορφο! να είσαι ξάπλα πάνω σε αυτά τα υπέροχα μαξιλάρια αγναντεύοντας τη θάλασσα και τρώγοντας γλυκό κεράσι...Υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ενθουσιάστηκα μ'αυτά τα λουλουδάτα μαξιλάρια,τα γεμάτα χρώμα!Αλλά και το γλυκάκι σου δεν πάει πίσω!Καλό Σαββατοκύριακο!Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πανέμορφα τα μαξιλάρια σου!!!Καλώς σε βρήκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Υπέροχα χαρούμενα και χαμογελαστά χρώματα!!!
    Ευχαριστούμε για το κέρασμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τέλεια τα μαξιλάρια σου!!!! Υπέροχα τα χρώματά τους!! Όσο για το γλυκό σου, είναι τόσο..ζωντανή η φωτογραφία που με κόπο κρατιέμαι να μην απλώσω το χέρι!! Αχ τι μας κάνεις!!! Σλουρπ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Έφη, μπορεί το φουστάνι να μην φορέθηκε πολύ, όμως τα μαξιλάρια, θα τα καταευχαριστηθείτε!! Σας φαντάζομαι, να κάθεστε αναπαυτικά επάνω τους και να απόλαμβάνετε το υπέροχο γλυκό πετροκέρασο, που έφτιαξες με την συνταγή της Μαρίας μας!! Πολύ ωραίο έγινε το κεράσι σου Έφη. Και του χρόνου να είσαι καλά να το ξαναφτιάξεις.
    Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ωραίο φλοράλ ύφασμα, να τα
    χαρείτε τα μαξιλάρια,
    φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Όλα τα χρώματα της φύσης μάζεψες στα μαξλάρια σου ..πρώην φόρεμα Εφούλα μου... αυτό θα πεί δεν πετάμε τίποτα...ανακυκλώνουμε....κανουμε όμορφα πράγματα που τα χρεισημοποιούμε.... μπραβο κορίτσι μου..και μονο που τα βλέπεις ανοίγει η καρδιά σου..... πετροκέρασο το γλυκό σου ΄ε;;;; δεν το έχω φάει...θα δοκιμάσω να το κανω τώρα που ειναι ο καιρός των κερασιων....το δικό σου πάντως φαίνετε υπέροχο.....φιλακια πολλα.. και καλό Σ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Dear Effie, your pillows are an explosion of colours and of summertime!!Very original the idea to make them from an old dress...i love the recycling art!!!And your jam and cherries...fantastic. But now i have to tell something about the last picture...I LOVE YOUR SEA!!!!
    Kisses.
    Alessandra.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Eφακι μου αυτα τα floral σου με τρελλαινουν!!!!!Υπεροχα μαξιλαρια,φωτεινα χρωματα καλοκαιρινα,λατρεμενα τριανταφυλλα,ωραιες φωτο!!!!!!!Μεγεια!!!!!!!Μπραβο στη μαννουλα σου!!!!!!!!!Το γλυκακι,το πιο γλυκο κερασμα!!!!!!!Υπεροχο καλοκαιρι,λουλουδια,γλυκα,δροσερα μπανακια,νασαι καλα αγαπη μου να το απολαυσεις!!!!!!!!
    Φιλιααααααα πολλααααααα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εφη μου, είναι πολύ όμορφα τα μαξιλάρια σου, ζωντανά, χαρούμενα! Τι καλή σκέψη που είχες να αξιοποιήσεις το φόρεμα !! Το γλυκό σου φαίνεται υπέροχα "δεμένο" ! Ο,τι κάνεις , γίνεται υπέροχο! Μπράβο , κορίτσι μου! Καλές βουτιές !!!!! Φιλάκια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εφη μου ειχα αφηση σχολιο πριν απο μερες,αλλα δεν το βλεπω!!Γιαυτο ελπιζω αυτο να το δης!!Σε ευχαριστω για την επισκεψη σου στο σπιτακι μου!Σε ευχαριστω για το υπεροχο γλυκο που κεραστηκα!!Εισαι πολυ μεγαλη χρυσοχερα!!Μπραβο σου!Υπεροχες ολες οι δημιουργιες σου!!Καλη συνεχεια και καλο Σ/κ!Ερχεσαι για μπανιο στα μερη μας ειδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Και σαν φόρεμα θα ήταν ωραίο αλλά και σαν μαξιλάρια......!!!!!
    Δυσκολεύεσαι να ξεχωρίσεις τα αληθινά από τα ψεύτικα τριαντάφυλλα.
    Καλό Σαββατοκύριακο να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΟΣ. ΥΠΕΡΟΧΕΣ. ΚΑΙ ΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΜΑΡΜΑΛΑΔΑ ΜΟΥΡΑ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΓΕΥΣΗ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΣΕ ΦΥΛΕΨΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εφούλα το υφασμα ειναι καταπληκτικό!!!εγιναν πανέμορφα τα μαξιλαράκια και τα τριαντάφυλλα μοιάζουν σαν αληθινά!!!!Τιποα δεν παει χαμένο ετσι:)απο φόρεμα εγιναν μαξιλαράκια..εχω κανει και γω διαφορα απο μπλουζες και φορέματα...ανακύκλωση!!!Το γλυκό σου το ζήλεψα μπράβο!!!!!!!!!!!!και η θάλασσα υπέροχη οπως και τα ανθη!!!καλο Σ/Κ ΦΙΛΙΆ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!!!!ΟΛΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΕΙΝΑΙ !!!ΤΑ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΛΟΡΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΖΩΝΤΑΝΙΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΣ ΤΟ ΦΟΥΣΤΑΝΑΚΙ!!!ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ!!ΤΟ ΓΛΥΚΑΚΙ ΟΝΕΙΡΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΡΑΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ!!ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΛΛΟ ΕΝΝΟΟΥΣΑ .ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ.ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Effie, pretty pillows and so colorful. Food looks delicious. My Grand daughter is in Greece right now for one month. She is staying in Athens but went to an island for a few days Mikonos, I think. Hope I spelled that right. Hugs and blessings...Lu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καταπληκτικά τα μαξιλαράκια σου!!!!καλά το έκανες το φόρεμα!!!!!δημιουργική ανακύκλωση!!!!!ευχαριστούμε για το κέρασμα!!!!!τα φιλιά μου και να έχεις ένα υπέροχο σκ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Eφούλα μου μόλις δοκίμασα το πετροκέρασο και μου άρεσε πολύ ... εσύ σίγουρα θα μας παχύνεις και δεν πρέπει τώρα!!! τα μαξιλαράκια σου είναι σκέτη γλύκα και τα χρώματα πολύ ζωντανά, μωρέ καλά έκανες στο φόρεμα... το αποτέλεσμα σε αποζημίωσε!!! Φιλάκια πολλά φιλενάδα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Beautiful as always!!!!
    Have a wonderful weekend!!!
    my G+ for you...

    Besos, desde España, Marcela♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. πανέξυπνο.. και τι ωραία χρώματα.. ευχαριστώ για το κέρασμα.. πολύ ωραία ανάρτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Πανδαισία χρωμάτων!!!! Η χαρά διάχυτη!!!Ο καφές γευστικότερος όταν κάθεσαι σε τόσο όμορφα μαξιλάρια!!Αλλά και το γλυκάκι σκέτος πειρασμός!!Πραγματικά πετροκέρασο!!Ελληνική καλοκαιρινή απόλαυση !!!Φαίνεται νοστιμότατο και πολύ πετυχημένο !!!Μπράβο Εφάκι!!!Καλό καλοκαίρι και καλά μπανάκια!!!Φιλάκια πολλά δροσερά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Όταν θάρθω για γλυκό πετροκέρασο, θέλω να καθίσω σ' αυτά τα μαξιλαράκια, παρακαλώ! Εσύ, παιδί μου Έφη, είσαι ακριβώς αυτό που λέμε "κορίτσι από σπίτι και για σπίτι"!!!!!! Χάρμα οφθαλμών τα μαξιλάρια σου, το γλυκό σου (φαντάζομαι και τη γεύση) και όλα όσα κάνεις.....
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Πήρα ιδέα απο μαξιλαράκια, ξεροστάαααααλιασα με το γλυκάκι, ζήλεψα τις βουτίτσες στη παραλία, άκουσα κ΄το τραγουδάκι μου! Τι άλλο θέλω η γυναίκα? Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Χαρούμενα χρώματα!!!! με έφτιαξες και με το τραγουδάκι ....φιλάκια Μικρούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Γειά σου Εφούλα γλυκιά!
    Τα μαξιλαράκια και το βάζο με τα τριαντάφυλλα από μπροστά, τάλε κουάλε :))
    Έχουν ωραία χρώματα και ταιριάζουν γάντι με τα ξύλινα πολυθρονάκια σου εκεί έξω!!
    Είδα και τη Μπέλα να μυρίζει με τα μουσούδια της τα κεράσια στην προηγούμενα ανάρτηση αχχαχα τι γλύκα!!
    Πολύ σε χαίρομαι που πλατσουρίζεις και δροσίζεσαι, και δίκιο έχεις για τον ήλιο, μου το έλεγε ο μπαμπάς μου ότι κάνει ρυτίδες αλλά ήμουν πολύ μικρό και δεν τον πίστευα.. !!
    Να μου είστε καλά, και γειά στα χεράκια σου, τα πετροκέρασα φαίνονται νόστιμα και..γλυκά!!
    Φιλάκια πολλά πολλά **

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. α ρε Εφούλα τι με κάνεις.......έχω τραλλαθεί να τρώω ζελέ,μπας και χάσω κανένα κιλό,και βλέπω αυτά τα λαχταριστά γλυκά!!!!Ουαάάάαααααααααααααα
    θα δαγκώσω τον υπολογιστή μου!!!!Χαχαχαααααααα
    τέλειο το μαξιλαράκι-))))
    φιλιά πολλά και καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΕΦΑΚΙ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΑΝ ΘΕΣ ΠΑΡΕ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Delicious !
    You have a very nice blog with many interesting things...
    Have a nice Sunday !
    Thanks for the visit.
    Anna

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Effie,thanks for your visit to my blog. You home is very sweet, and your creations are fantastic. Your pet is very nice too.
    Have a wonderful week!!
    Hugs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Olá Effie!
    Suas almofadas são maravilhosas, a estampa do tecido que usou é lindíssima! Amei!!!!!!!!
    Beijos e uma linda semana!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Hi Effie, ah, the nice beach scene would be really welcome right now. It's been pouring for hours and hours and we haven't seen the sun in days. Thanks for coming by again to read and comment at Quirky Vistas. I'm always glad when you've stopped by.
    Liz

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Γεια σας, ΕΦΗ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ BLOGS μου και να απολαύσετε.
    Άρεσε πολύ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ. Επιστρέφουν πάντα!
    ΑΓΑΠΗΣΕ εργασία τους, είναι πολύ όμορφα.
    Έχετε μια υπέροχη εβδομάδα επίσης!

    (Όταν στέλνω μηνύματα, μεταφράζεται σε Google μεταφραστή. Που διευκολύνουν την επικοινωνία μας! ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Εφάκι καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!Τα μαξιλαράκια τέλεια!!!Όσο για το γλυκάκι τι να πω καταπληκτικό!!!Ευχαριστούμε για το κέρασμα αλλά και για το τραγουδάκι!!!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Έφη μου
    Τι να πω για το μαξιλάρι!!!!!!όσο για το γλυκάκι μακάρι να υπήρχε ένας τρόπος αυτός ο υπολογιστής να άνοιγε κάποιο παράθυρο και να μας το έφερνε να το δοκιμάσουμε.
    Τις καλημέρες μου και πολλά πολλά φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ώστε κι εσύ στη θάλασσα είσαι!!!!!!!
    Μπράβο!!!!!
    Ωραία πράγματα μας έδειξες πάλι!!!!!! Λατρεύω τα τριαντάφυλλα!!!!! Πάντως το φόρεμα έπιασε πιο καλά τόπο, τώρα που έγινε μαξιλάρια!!!!!!! Να περνάς καλά και να κάνεις πολλές πολλές δροσερές βουτιές!!!!! Φιλιά πολλά πολλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Μου αρέσει η ιδέα της ανακύκλωσης ( δεν σου αρέσει το φόρεμα, το κάνεις μαξιλάρια) και ειδικότερα όταν το αποτέλεσμα είναι τόσο καλό!!!!!!Το γλυκό πρέπει να είναι σούπερ!?!?!Σου εύχομαι ένα χαρούμενο καλοκαίρι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Καταπληκτικά τα μαξιλαράκια σου!!!Το γλυκό σου ακόμα καλύτερο!!Η θάλασσά σας όμως δεν πιάνεται!!Να περνάτε καλά όμορφή μου!!!φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Jak zwykle mnie zaskoczyłaś.Twoje poduszki są cudowne.Takie kolorowe i puszyste.Bardzo mi się podobają.Pozdrawiam

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Effie Hello, how are you my friend?
    These pads were beautiful, very colorful and cheerful, typical of summer.
    It was a beautiful dress, but now they are beautiful objects in your room!! Srsrsrsr!
    You brought the flowers into the house.
    The jam looks delicious, I was willing to prove it!!
    Dear thank you for always visiting my blog and I'm sorry if I did not come here so often, but I have worked hard.
    I hope everything returns to normal soon.
    Effie kiss and good week.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Εφούλα μου, η ανάρτησή σου έχει λίγο απ'όλα!!!! Τα μαξιλάρια πράγματι είναι χαρούμενα και καλοκαιρινά. το γλυκό σου φαίνεται πολύ λαχταριστό και η ευχή για τις πυρκαγιές εύχομαι να πιάσει για τα καλά!!!! Καλές βουτιές αγάπη μου γλυκιά!!! Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Γεια σου Εφη μου.Έχασα πολλές ομορφιές που έφτιαξες.!!!Πανέμορφα τα μαξιλάρια σου, ο πίνακας υπέροχος και η κορνίζα με τις πετρούλες και τα κοχύλια είναι φανταστική!!!!Αααα και μην ξεχάσω και τα βοτσαλάκια σου επίσης υπέροχα.Πολλά πολλά φιλιά.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Έφη μου πολύ χαρούμενα τα μαξιλαράκια σου μου αρέσει πολύ το ύφασμα που χρησιμοποίησες!!!Το γλυκό φαίνεται πεντανόστιμο!!!Καλές βουτιές Έφη μου και να περνάς καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. καλως την Αρχοντισσα..να σαι καλα ματια μου..σ'ευχαριστω..μου λειψατε..πανεμορφα τα μαξιλαρακια σου..χρωμα χρωμα..τα γλυκακια σου..η συνθεσεις ..και το τραγουδι λατρεμενο..ομορφα να περνας..φιλακια πολλα πολλα..και στο Ζετακι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Πάλι μας κατέπληξες με τα δημιουργήματα σου!!!
    Θερμά συγχαρητήρια!
    Υπέροχες, γεμάτες χαρούμενα χρώματα και οι φωτογραφίες σου!
    Πολλά φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Une très bonne idée que d'utiliser le tissu d'une robe qu'on ne porte presque pas... le résultat est très joli. Bravo pour cette création.
    Gros bisous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Hello dear friend,
    you did a great job and the colors are gorgeous!
    I really like the orange!
    You are talented!
    kisses
    Sabry!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Πετροκέρασο και ξαπλώστρα με λερωμένες πατουσούλες απο την ζεστή άμμο!!!
    Αθάνατο ελληνικό καλοκαίρι με κλαρωτές μαξιλάρες!!!χαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχααχα!
    Είσαι πρώτη και η καλύτερη Εφάκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Εφούλα μου γλυκιά!!! Τι τέλεια χρώματα έχουν τα μαξιλάρια σου...τι δροσερές ομορφιές!!! Και το γλυκό του κουταλιού...όνειρο!!! Μπράβο Εφάκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ,
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!
    ΚΑΛΟ ΣΒΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή