Welcome!!

Welcome!!
Welcome!!

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

SOS - ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

Καλησπέρα φίλοι κ φίλες μου...!!! 


Τα ιντερνετικά κ τηλεφωνικά προβλήματα μας κυνηγούν αυτές τις μέρες...Αφού 2 μέρες ήμασταν χωρίς Internet και τηλέφωνο λόγω βλάβης, σήμερα φτιάχτηκε επιτέλους...!!! Το πρόβλημα όμως είναι άλλο αυτή τη στιγμή... Ο blogger κατήργησε το ιστολόγιο της Ζέτας zetasmagicworld.blogspot.com για άγνωστο λόγο.. Το μόνο που της ήρθε ήταν ένα μήνυμα όταν προσπάθησε να συνδεθεί που έλεγε ότι καταργήσανε το ιστολόγιό της γιατί κάποια άτομα ανέφεραν ότι μέσα υπάρχει ανεπιθύμητο και προσβλητικό περιεχόμενο...! Το παιδί μου μέσα δεν είχε κάτι το μεμπτό.. Παρουσίαζε τα κοσμήματα που έφτιαχνε μόνη της χωρίς να γράφει ότι πουλάει κάτι ή να προσβάλλει κανέναν...! Εσείς που είστε και φίλες της ξέρετε καλά αν η Ζέτα έβαλε ποτέ κάτι προσβλητικό στο blog της.. Ποιός λοιπόν έστειλε στον Blogger παράπονα;; Θέλουμε τη βοήθειά σας...!! κατά καιρούς σε πολλούς- πολλές από εσάς συνέβη το ίδιο, να σας καταργήσουν το ιστολόγιο! Τι κάνατε για να το ανοίξουν ξανά...! Βοηθήστε μας παρακαλώ!! 


Φιλιά σε όλους και όλες...!!

53 σχόλια:

  1. το παρακολουθω το ζετακι κ ειναι οντως πολυ καλη και ταλαντουχα,με τη σκυλιτσα της,δεν καταλαβαινω τον λογο,ισως η ζηλια μερικων τι να πω.πειτε της να μη στεναχωριεται και θα μπορει να το κανει απο την αρχη αν εχει και σωσμενες τις δημιουργιες της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α κρίμα,δυστυχώς το μόνο που ξέρω είναι ότι πρέπει να κάνουμε συχνά εξαγωγή του ιστολογίου μας και να το αποθηκεύουμε,αν είχε κάνει υπάρχει λύση αλλά εγώ δεν ξέρω να σου πω περισσότερα,είμαι σίγουρη όμως πως θα βρεθούν άλλοι φίλοι μας πιο έμπειροι σ' αυτά και θα σε βοηθήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγώ δηλώνω κατηγοριματικά οτι η σελίδα της zetas...είναι απο τις πιο όμορφες αλλά και δημιουργικές σελίδες....να απευνθει στον blogger δεν μπορεί θα υπάρχουν στοιχεία ποιοι και γιατί έστειλαν αυτά τα μηνύματα δεν μπορεί να μην έχει προβλευτεί να διασφαλίζεται και η άλλη πλευρά..να το ψάξει και στις ρυθμίσεις ποιοι μπήκαν...αλλιώς στο μπλόγκερ.....ευχομαι γρήγορα ξανα μαζί μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από όσο γνωρίζω η google δεν ελέγχει αν όντως περιέχει κακόβουλο περιεχόμενο..απλά σε κλειδώνει..λίγα πράγματα ξέρω κι εγώ και τα έμαθα από την Κική "creative moments" σε μία ανάρτησή της..Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι μόνο αν έχουμε προνοήσει και κάνουμε back up..κρίμα πάντως στα καλά καθούμενα..τα φιλιά μου στο Ζετάκι..να μην το βάλει κάτω..να φτιάξει καινούριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ Εφούλα μου ακριβώς αυτό που σου ειπε η Ρενα ξέρω και εγώ , γιαυτό και αναγκάστηκα να εγκαταλείψω το marilise επειδή σε πο΄λές φίλες ο πάροχος έδινε σήμα για μη επιτρεπτα στοιχεία κίνδυνο ιών Το ιστολόγιο της zeta'ς δεν έχει τίποτα περίεργο , εύχομαι να την έχουμε μαζί μας σύντομα φιλιά και στις δυό σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α την καημένη την Ζετούλα... Κι εγώ τώρα που το είπες προσπάθησα να μπω και λέει πως καταργήθηκε...Μετά πάτησα εκεί που λέει 'I can't find my blog on the Web, where is it?' και σαν τελευταία λύση (αφού αποκλείσουμε την διαγραφή και την τήρηση των όρων που θέτει ο Blogger), προτείνει την επικοινωνία μαζί τους.. Μάλλον αυτό πρέπει να κάνετε.. Πάντως είναι μεγάλη βλακεία που σβήστηκε γιατί πράγματι δεν είχε τίποτα μεμπτό (απ'όσο καταλαβαίνω εγώ τουλάχιστον!).. Τώρα για την εξαγωγή δεν ξέρω αν βοηθάει σ'αυτή την περίπτωση.. Ένα είναι το συμπέρασμα: Δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε την τεχνολογία...! Φιλάκια και ελπίζω να βρεθεί λύση σύντομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. AXXX! πολυ στενοχωρηθηκα με αυτα τα νεα!!!! Μακαρι να μπορουσα να βοηθησω, αλλα δεν εχω ιδεα!
    Μηπως καποιος που φτιαχνει blogs, επαγελματιας μπορει να βοηθησει το Ζετακι μας !!!!!!!!
    Ελπιζω να αποκατασταθει γρηγορα το προβλημα!! Ενημερωσε μας αμεσα Εφη μου!!!!!!!! Τα φιλια μου στη Ζετουλα μας!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το είχαν πάθει κι άλλες κοπέλες αυτό και μετά επανήλθε! Το ένα blog ήταν των handmadeArt2, μήπως να πήγαινες μια βόλτα να τις ρωτήσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Cara Effie,lo sai che la stessa cosa è successa anche a una mia amica italiana?E' stata due giorni con il blog rimosso,e poi è ritornato!Baci,Rosetta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ ΕΦΗ ΜΟΥ!

    Ποιος ζηλιάρης έκανε αυτό? γιατί δεν είχαν άλλους λόγους να το κάνουν. Πάντως λυπήθηκα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δε μου άρεσε καθόλου αυτό που διάβασα Εφούλα! Εψαξα λίγο στο νετ αλλά δε βρίσκω κάτι να βοηθήσω. Κρίμα τον κόπο της Ζετας, είναι μεγάλη πίκρα αυτό γιατί καθε ανάρτηση θέλει χρόνο και προσπάθεια. Τι καθορίζει τον προσβλητικό χαρακτήρα δεν κατάλαβα δηλαδη? Εδώ γίνεται χαμός! Εχεις εκεί ενα κουμπάκι και το πατάει κάθε τσόκαρο και το δέχεσαι ως προσβλητικο? Δε μπορεί πρέπει να είναι επώνυμο και σιγουρα ελέγχεται από τους διαχειριστές...μην το αφήσετε! Να ζητήσετε τα στοιχεία και να τα δημοσιεύσετε! Θα περιμένω εξελίξεις! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εφη μην τρελλαίνεστε,μπορεί να το επαναφέρουν.
    Ετσι έγινε πριν απο καιρό στο μπλογκ των κοριτσιών Μισιρλού-Μαρίας,και τότε μάθαμε όλες οτι πρέπει να κάνουμε μπακ-άπ. Κατά καιρούς υπάρχει περίπτωση είτε ηθελημένα είτε αθέλητα να σου κλικάρουν στο "Αναφορά κατάχρησης" που υπάρχει πάνω στη μπάρα(την οποία ορισμένες έχουμε πλέον αφαιρέσει γι αυτό το λόγο)τότε αποσύρουν το Ιστολόγιο να ελέγξουν το περιεχόμενό του.
    Και το ξένο Ιστολόγιο που έλεγε πριν απο καιρό οτι είχε μολύνει το δικό μου (θυμάσαι) ένα συνηθισμένο μπλογκ σαν τα δικά μας ήταν (τώρα λειτουργεί κανονικά) κι ήταν φύσει αδύνατον να είχε κακόβουλο περιεχόμενο.
    Πες στη Ζέτα να μην το βάλει κάτω,μπορέι να της επανέλθει όπως των κοριστιών,έτσι απλά οπώς το "κατήργησαν",αλλιώς να προετοιμάζεται για άλλο.
    Περιμένουμε την θριαμβευτική επιστροφή της!
    Φιλάκιααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εφακι μου πριν κατι μηνες ο blogger μας ειχε κανει πολλα νερα..καποια μπλογκς τα ειχε εξαφανισει τελειως, στο δικο μου ειχαν εξαφανιστει καποια σχολια.. δεν μπορουσε κανενας να κανει αναρτησεις και να αφηνουμε σχολια σε αλλα μπλογκς και ολο αυτο επειδη εκαναν καποιες εργασιες..ευχομαι να επανελθει το μπλογκ της Ζετας.
    Καλο σου βραδυ,φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολύ λυπάμαι, Έφη μου, για το blog της κορούλας σου και λυπάμαι πιο πολύ γιατί δεν μπορώ να βοηθήσω, όπως ξέρεις είμαι από τις πιο άσχετες. Έχω φοβηθεί κι' εγώ τώρα και ούτε back up δεν ξέρω να κάνω.... Εύχομαι να επανέλθει, μα καλά, ό,τι θέλει λέει ο καθένας εδώ μέσα και ο blogger τον ακούει; Απίστευτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ .
    ΠΩΣ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ; Η ΖΕΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΩΡΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΦΟΫΛΑ μου..εγώ πρώτη φορά το διαβάζω ότι γίνεται κατι τέτοιο και γιατί παρακαλώ;;;δεν μπορούν να διαβάσουν μόνοι τους το μπλόκ να δουν ότι δεν έχει κάτι να ενοχλεί;;;ίσα..ίσα..που είναι ένα από τα πιο χαρούμενα μπλόκ που εχω δεί.. να το ψάξει η ΖΕΤΑ>.και να μην το αφήσει...ευχωμαι το πρόβλημα να λυθεί γρήγορα.. τα φιλιά μου και στίς δύο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολύ στενοχωρήθηκα Έφη μου!!!
    Δεν ήξερα ότι έχει η κόρη σου blog.
    Για μένα το πιθανότερο είναι από λάθος να της το έκαναν.
    Αν βάλεις στον Google το zetasmagicworld.blogspot.com θα το δεις, όπως και το δικό σου και άλλων κοριτσιών. Μόνο που από της Ζέτας, λείπουν μερικές φωτογραφίες.
    Σώστε από εκεί, ότι μπορείτε. Τώρα το είδα.
    Πιστεύω ότι πρέπει να επικοινωνήσετε με τον Blogger. Κάποιο λάθος θα έγινε.
    Φιλάκια και εύχομαι να αποκατασταθεί γρήγορα η αδικία.
    Καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πλάκα κάνεις !!!!! Νομίζω πως θα επανέλθει το μπλογκ της, βέβαια είναι ολόκληρη αναστάτωση!! Πρέπει να κάνουμε back up όλες !! Ελπίζω να επανέλθει, να ήταν απλά ένα λάθος :(( περιμένω εξελίξεις...στεναχωρέθηκα πολύ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σας καταλαβαίνω, αγχώθηκα και μόνο που το διάβασα! Μην στενοχωριέσθε, είναι άδικο να μπαίνετε σε τέτοια διαδικασία αλλά σίγουρα θα βρεθεί λύση! Φιλιά πολλά κι εύχομαι η Ζέτα να είναι γρήγορα κοντά μας!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εφάκι μου εύχομαι να επανέλθει σύντομα και όλα να τελειώσουν ομαλά!!!Στεναχωρέθηκα αλλά και αγχώθηκα γιατί είμαι και άσχετη!!Γρήγορα να μάθουμε ευχάριστα νέα!!! Φιλάκια στο Ζετάκι μας και να μην στεναχωριέται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εφη μου πολύ στεναχωρέθηκα με το Ζετάκι. Να μη το βάλει όμως κάτω και αν δεν εχει backup του παλιού να φτιάξει ενα καινούργιο ιστολόγιο. Να σκάσουνε οι σιχαμένοι. Σιγά μην είχε απρεπο περιεχόμενο το blog μιας νεαρής κοπέλας με κοσμήματα! Απλώς η ζήλια κάνει διάφορα. Νομίζω όμως οτι ο blogger το καταργεί προσωρινά μέχρι να το ψάξει και μετά θα το επαναφέρει. Τουλάχιστον ετσι εγινε με το blog των handmadeX2. Εγώ που είμαι ασχετη δεν φαντάζεσαι πως τα φοβάμαι αυτά, γιατί δεν ξέρω και πως να τα αντιμετωπίσω. Ευχομαι να διορθωθεί η κατάσταση το συντομότερο δυνατό!!! Φιλάκια στο Ζετάκι και να μη στεναχωριέται καθόλου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ .....
    ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Στείλτε ένα μήνυμα στις handmadeX2. Τα κορίτσια είναι πάντα πρόθυμα και βοηθούν σε τέτοιες καταστάσεις. Πάντως αν έχει κάνει μπακ απ πρόσφατα δεν θα χάσει σχεδόν τίποτα. Φιλιά πολλά και ψυχραιμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αχ,Έφη μουμανίδεη τεχνολογικώς.
    Πάντως όποιος το έκανε κακόβουλος και δόλιος ήταν.Μπορεί να συμβεί στο κάθε blog.
    Ελπίζω γρήγορα να βρεθεί λύση.
    Α,κάπου στον blogger,στη βοήθεια κάτι αναφέρει,για κοίταξε.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΦΗ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΤΗΣ ΖΕΤΟΥΛΑΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΚΑΝΕ ΑΠΟ.....ΖΗΛΕΙΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.
    ΦΙΛΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εφάκι μου δεν είμαι σπίτι σου γράφω από κινητό. Πες στη Ζέτα να μπει στην ανάρτηση με τις οδηγίες στο blog μου και να ακολουθήσει τα βήματα! Θέλει αρκετό χρόνο! Ενημερώστε με για ότι γίνει!!! Δως της τα φιλιά μου και πες της να μη στενοχωριέται, εδώ είμαστε εμείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν το χωράει το μυαλό μου.Μου φαίνεται σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας.Τι να πω.
    Εύχομαι σύντομα όλα να τελειώσουν καλά.
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΚΙΚΗ ΜΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΟΥ BACK-UP STO DIKO MOY, ΜΗΝ ΠΑΘΩ ΤΑ ΙΔΙΑ.. ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ; ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΗ. ΤΩΡΑ ΒΓΗΚΕ. ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΕΞΩ. ΑΜΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΘΑ ΤΗΣ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ. ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Λυπάμαι που δεν ξέρω να βοηθήσω… ελπίζω και εύχομαι να βρεθεί γρήγορα λύση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Προσβλητικό περιεχόμενο στο blog της Ζέτας??
    Τι άλλο θα ακούσουμε??
    Εφάκι πιστεύω ότι θα επανέλθει σύντομα, αλλά προσπάθησε να επικοινωνήσεις με τον blogger, κάπου υπάρχει κάποια διεύθυνση επικοινωνίας, θα το ψάξω κι εγώ.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εφούλα μου, πες της να μου στείλει e mail το κινητό της και θα την πάρω αύριο το μεσημέρι μετά το σχολείο αφού τώρα είναι έξω. Πιστεύω ότι κάποια λύση θα βρούμε!!! Φιλιά και στις δύο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πιστεύω μέχρι αυτή την ώρα να βρέθηκε κάποια λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑΧΕΦΑΚΙ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΑΘΑΚΙ ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΠΕΙΤΡΑΖΕΙ Η ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΖΕΤΑ BACK UP AΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.ΤΟ ΦΩΝΑΖΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ HANDMADEART2 ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΧΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ .ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΑΥΡΙΟ.ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αχ μακαρι να μπορουσα να κανω κατι!!!!Ειναι αδικο για το Ζετακι!!!!Πες στη μικρουλα μας να μην στεναχωριεται την αγαπαμε πολυ πολυ!!!!!!Φιλακια πολλα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Εφη εγω εχω αλλο προβλημα , ενω μπορω να βλεπω τι μου γραφετε ή μπορω σε καποια μπλογκ να γραφω δεν μπορω μεχρι και σημερα να γραψω στο δικο μου
    καποια μερα με αφησε να γραψω και τωρα τα ιδια παλι
    ευχομαι να φτιαξουν τα πραγματα και για το κοριτσι σου αλλα και για ολους οσους εχουν καποιο προβλημα με το μπλογκ
    φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μπορείς να μπεις εδώ:

    http://nikos63.blogspot.com/2010/09/blog.html

    και θα βρεί η κόρη σου οδηγίες ώστε 98% θα επαναφέρει το μπλογκ της το οποίο αν και διαγραμμένο ΔΕΝ χάθηκε!

    καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Συμφοραααα... Τι λες τώρα????? Πως έγινε αυτό? Δεν έχω ιδέα από τέτοια ελπίζω να βοηθήσει κάποιος!!!! Δε μπορεί να τη κατηγόρησε κανείς κάποιο λάθος θα έγινε!!!! Εύχομαι να το επαναφέρουν σύντομα και να μην έχει διαγραφεί. Πω πω πολύ στενοχωρήθηκα τωρα.. Δεν το πιστεύω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αχ! Έφη μου, πολύ στενοχωρήθηκα για το Ζετάκι! δυστυχώς εγώ δεν έχω ιδέα απ' αυτά για να την βοηθήσω!Ξέρω όμως ότι η Ζέτα, παρουσίαζε μόνο τη δουλειά της, και το μπλοκ της ήταν σωστό και πανέμορφο! Μήπως έγινε κάποιο λάθος;; Άς ρωτήσει κάπου! Εύχομαι να επανέλθει! φιλάκια σε σένα και το Ζετάκι, με τις καλύτερες ευχές μου, για θετική έκβαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Γεια σου Έφη, προσπάθησα να εισέλθουν στο blog και δεν θα μπορούσε να Ζέτα, έχει αφαιρέσει το blog.
    Ήμουν πολύ λυπημένος.
    Πριν από λίγους μήνες συνέβη εδώ στην Βραζιλία, πολλά blogs είχαν αφαιρεθεί, blogs με χιλιάδες οπαδούς μεγάλων και μικρών, την τέχνη και την παιδική, όλες αφαιρεθεί χωρίς αιτιολόγηση.
    Στη συνέχεια ήρθε η δικαιολογία για μερικούς, κατηγορίες για λογοκλοπή, κακή χρήση των εικόνων, την πορνογραφία, την παιδοφιλία, ακόμη και μετάδοση των ιών.
    Οι περισσότεροι επέστρεψαν μετά από μερικές ώρες ή ημέρες.
    Μερικοί πήγαν πίσω, αλλά ήταν υπό παρακολούθηση.
    Αλλά κάποια αφαιρέθηκαν με την πορνογραφία.
    Η μόνη εναλλακτική λύση ήταν να πάει στο λαό Φόρουμ βοήθειας Blogger για να πάρει πληροφορίες και να ξέρουν τι να κάνουν.
    Ελπίζω ότι η Ζέτα είναι μόνο ένα λάθος και να επιστρέψει σύντομα.
    Δεν κάνει τίποτα λάθος ... τα πάντα είναι όμορφα.
    Μια αγκαλιά Ζέτα στο όνομά μου και είμαι ριζοβολία για εκείνη.


    Hello Effie, I tried to enter the blog and could not Zeta, has removed blog post.
    I was very sad.
    A few months ago it happened here in Brazil, many blogs were removed, blogs with thousands of followers large and small, art and pornography, all removed without justification.
    Then came the justification for some, charges of plagiarism, misuse of images, pornography, pedophilia and even transmission of viruses.
    Most returned after a few hours or days.
    Some went back but they were under observation.
    But some were removed with pornography.
    The only alternative was to go to people Blogger Help Forum to get information and know what to do.
    I hope that Zeta is just a mistake and come back soon.
    It does not do anything wrong ... everything is beautiful.
    A hug Zeta in my name and I'm rooting for her.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Εφη σευχαριστω πολυ θα δω τι μπορω να κανω
    καλημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Καλημέρα..βρε κορίτσια έχουμε κανένα νέο;; η Ζετούλα πως είναι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Κορίτσια καλά είμαι, εντάξει το έχω πάρει ψύχραιμα μην ανησυχείτε!!! Μόλις διάβασα όλα τα σχόλιά σας κ σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Θα προσπαθήσω να πάω σε αυτό το site που έδειξε η Ρεγγίνα και να δούμε τι θα καταφέρω...!! Ως τότε, πολλά φιλιά!! ΖΕΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Εφούλα ελπίζω να πάνε όλα καλά με έχεις βάλει σε μεγάλη αγωνία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ελπίζω να έχουμε ευχάριστες εξελίξεις και σύντομα... Να μη στενοχωριέται το Ζετάκι μας! Αν δεν το επαναφέρουν να φτιάξει καινούργιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Συμφωνώ με τη Μarie καθόλου να μη στενοχωριέται η Ζέτα όλα θα γίνουν κάθε εμπόδιο για καλό αυτό μπορεί να είναι η αφορμή για ένα ακόμα πιο όμορφο μπλογκ από το προηγούμενο!!!!Φιλάκια και καλή σας μέρα μαμά και κόρη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΕΦΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΟ ΒLOG ΤΗΣ ΖΕΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!ΜΠΡΑΒΟ!!!
    ΦΙΛΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ!
    Ο ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕ.
    ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Χαίρομαι που εξελίχθηκαν όλα καλα!

    Δυστυχώς και'δω υπάρχουν κακοήθη άτομα που το μόνο που θέλουν είναι να κάνουν κακό στους άλλους!


    Φιλιά θαλασσινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Αααααα!!!! Πολύ ωραία!! Όλα καλά λοιπόν!!! Τέλος καλό όλα καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Τελος καλο ολα καλα.Αφου διορθωθηκε θα ηρεμησει και η Ζετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΟΛΑ ΚΑΛΑ! ΝΑΙ! Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΥΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΓΓΙΞΕ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΧΟΡΔΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚΕΡ! ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ!
    ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΕΦΗ ΠΟΥ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΘΑ ΠΑΩ ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ!
    ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή