Welcome!!

Welcome!!
Welcome!!

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Το παλιό μου παλτό....!!!

Ζωγραφική σε μπλοκ ακουαρέλλας με τέμπερες... 




Αγαπημένες μου φίλες... 


το φθινόπωρο προχωράει και εγώ μιάς και είμαι πάντα προνοητική, άνοιξα τη ντουλάπα μου να δω τι γίνεται κ να φτιάξω τη γκαρνταρόμπα μου γιατί ο χειμώνας προβλέπεται βαρύς φέτος...!


Μέσα στις υφασμάτινες θήκες που μου έχει ράψει η μανούλα μου βάζω τα ρούχα που δεν φοράω... Εκεί λοιπόν είναι και 2 παλτό μου σχεδόν αφόρετα.. Οδηγώ και συνήθως δεν βολεύομαι με τα παλτό. Είναι και μακριά, πιάνονται στην πόρτα του αυτοκινήτου, τράβα από 'δω , τράβα από 'κει, έτσι συνήθως τα πετάω στο πορτ μπαγκάζ... Άσε αυτές οι γούνες... Τι μόδα ήτανε;;! Δώσαμε τόσα χρήματα και τώρα τις βλέπουμε και κουνάμε τα κεφάλια μας...! 


Για να μην μακρυγορώ, ο χειμώνας προβλέπεται βαρύς! Το πετρέλαιο θέρμανσης στα ύψη! Θα φοράω λοιπόν το παλτό, θα ανάβω τα κεριά και θα κάθομαι στον Υπολογιστή να σας συναντώ... Ποιον Υπολογιστή; Χωρίς ρεύμα, έτσι όπως μας τα έκανε η ΔΕΗ, θα τα γράφω στην παλιά γραφομηχανή και θα σας τα στέλνω με περιστέρια!! ΧΑΧΑΧΑ Βεβαίως οι γούνες μέσα στο σπίτι μόνο μην μας δούνε οι οικολόγοι και μας πετάξουν κανένα μπουγέλο με κόκκινη μπογιά..! Θα έχω και την Μπέλλα στα χέρια μου, γιατί αν διαβάσετε για τα κανίς, οι ευγενείς τα κρατούσαν μέσα στις άμαξες που ταξίδευαν για να μην παγώνουν τα χέρια τους... Άντε φέτος θα την βγάλουμε κουτσά στραβά...! 








Σας φιλώ όλες και σας αφήνω με ένα αγαπημένο μου σχετικό τραγούδι....



50 σχόλια:

  1. Εφούλααααααα!!!! Να σου στείλω την διεύθυνσή μου απο τώρα ψυχή μου!!! Πως θα με βρεί το περιστέρι???? για τις γούνες μη σκάς θα τις μετατρέψουμε σε ένα ωραίοτατο πάπλωμα για το χειμώνα!!! Καλό βράδυ αγαπούλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χα χα χα χα χα !!! Είσαι Θεά Έφυ μου, δε σε πιστεύω!! Διάβαζα με ενδιαφέρον αυτά που έγραφες αλλά οτι θα τα έβλεπα και σε φώτο δε το περίμενα!! Είσαι θεά σου λέω, τρελαίνομαι με την κυριολεξία σου :))) Γάντια βλέπω, παλτό, η Μπέλα και η γραφομηχανή, τί να σου πω μου έφτιαξες τη μέρα!
    Στην τελευταία δε φωτογραφία, σαν το Πουαρό είσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΥΠΝΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΙΩΣ...
    ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΕΦΗ ΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχαχούχα!!!! Θα τρελαθώ… τι απίθανη ανάρτηση!!! Το τραγούδι… από τα πιο αγαπημένα μου!!! Ο πίνακας υπέροχος!!! όσο για τα υπόλοιπα τι να πω… ότι θα ζωστείς παλτό, μπότες, γάντια και τον σκύλο για manson… δεν θα μπορούσε να το φανταστεί άνθρωπος!!! Όμως έχω θέμα… το «κοκεράκι» που έχω εγώ δεν κάνει??? μόνο «κανίς» πρέπει να διαθέτει κανείς???? Χα!χα!χα! Καλό Χαρούμενο Μήνα Εφούλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απ΄οτι φαίνεται άρχισες από νωρίς τις πρόβες. ''Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι λες το επόμενο παιχνίδι νάναι ανάρτηση:Πώς θα βγάλουμε το χειμώνα;;;
    Να δω φωτό σαν τις δικές σου να πέσω στα πατώματα!
    ΘΕΑΑΑ!!!αλλά τρελλή θεά!σε πάω με χίλια,όπως και τη γραφομηχανή σου...τόσο παλιά είσαι;;;χαχαχαα
    Για τις γούνες,αλλοίμονο μια Κυρία που κάθεται στην Καλλιτεχνούπολη να μην είχε γουναρικό.
    Σσσσ μην ακουστεί όλες θάχουμε έστω απο ένα γιακά...βελέντζες τις βλέπω να γίνονται φέτος!
    Φιλάκια Καλό Μήνααααααααααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αλήθεια τα καννις ήταν τα γάντια της αριστοκρατίας? Τρώει ποντίκια η Bella σου? Στα δύσκολα τη δεχόμαστε εμείς να τη φροντίζουμε, οχι τίποτα άλλο μη μας τρώνε το φαι τα τρωκτικά! Κρατα τις γούνες και θα πάμε να τις πουλήσουμε στη Ρωσία...Εχώ άκρες...
    Φιλιά τρελή μπλογκοφιλενάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τί έχεις σκαρφιστεί πάλι??? Με τί βλέπουν τα ματάκια μου!!! Γούνες, παλτό, δερμάτινα γάντια, δερμάτινες μπότες!!!! Τα κρύβουν αυτά φίλτατη!!! Δεν τα φωτογραφίζουν κι όλας !!! Καλό μήνα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλό μήνα Εφούλα να πούμε και καλό χειμώνα;; εδώ ο καιρος εινα να μην πώ!! χειμωνίατικος που;;;τετοιο καιρό στην Κρήτη!!!! καλά έκανες παιδί μου και έβαλες τα χειμωνιάτικα..προνοητική σε βρίσκω... με την γραφομηχανή τι μου θύμησες! εχω και εγώ μια ...όχι τόοοοσο παλιά.. τελικά πόσα πράγματα μας ενώνουν άραγε;;;;; φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η καλύτερη κ η πιο διασκεδαστική φωτογράφιση EVER!!!!!!!!!! Bombaaaaa η ανάρτηση αυτή!!! ΘΕΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χα χα χα φίλη μου μόνο το καπέλο σου λείπει..., και μη χειρότερα για όλους μας, είναι παγκόσμιο το πρόβλημα. Για τον Καναδά με τόσες πηγές είναι τελείως αδικαιολόγητο.

    ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΜΗΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

    ΜαιρηΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΦΙΛΑΚΙΑ!

    Kiki ΚΙΚΙΤΣΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ Η ΠΑΓΩΝΙΑ ΛΕΕΙ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΝΑ ΣΕ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

    Lyriel ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΒΟΡΕΙΑ ΣΤΙΣ ΣΤΕΙΤΣ ΕΧΕΤΕ ΒΑΡΥ ΧΕΙΜΩΝΑ . ΣΥΝΗΘΙΣΕΣ Η ΑΚΟΜΑ; ΧΑ ΧΑ ΧΑ! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΣΑΝΤΡΙΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ; ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΘΕΑΤΡΟ... ΠΡΟΒΑ ..
    ΠΑΛΤΟΥ , ΧΑ ΧΑ ΧΑ! ΦΙΛΑΚΙΑ!

    Μαριανθη ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ. ΦΙΛΑΚΙΑ!

    Ποδηλατησα ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ,ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑ! ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ. ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΓΕΛΟΥΝ. ΧΑ ΧΑ ΧΑ! ΠΡΟΣΠΑΘΩ ....
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ευτυχώς εμείς είμαστε κοντά επομένως θα βγαίνουμε να φωνάζουμε από τα μπαλκόνια τις αυλές.....

    όσο για το κρύο εκείνο στην γωνία το τελευταίο δεντράκι τόχω βάλει στο μάτι.......
    και τι μόνο παλτό..θα δούμε φέτος να βγαίνουν στην μόδα καρώ κουβέρτες με κρόσια....μπρρρρ....
    καλό μηνα ..καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μαυρα και άραχνα όλα δηλάδη ε?
    Θα την βγάλουμε που θα πάει...
    Πολύ όμορφος ο πίνακας σου!!!
    Καλό Σ/Κ και καλό μήνα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τέλεια η ανάρτηση σου Effie μου!!! Έχω και εγώ κάτι ξεχασμένα παλτό μέσα στην ντουλάπα μου,καιρός να τα βγάλω έξω σιγά σιγά.......

    Πολλά φιλιά!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. para-kelsoscooks yes yes !Kisses from Greece!!!!!!!!!

    ΧΑΡΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ! ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΩΠΟΥΣ ΜΑΓΕΙΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ , ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ! ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ; ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΚΕΙ; Α ΟΧΙ ΞΕΧΑΣΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΕΙΠΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΑΕΙ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! ΧΙ ΧΙ ΧΙ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΟΥΝΕΣ ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ . ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΙΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΟΙ ΚΑΥΜΕΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΩΝΟΥΝ.[ ΘΕΙΑ ΝΤΟΡΙΣ ΣΥΓΧΩΡΑ ΜΕ ] ....

    ΧΑΡΑ ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Georgina Kassavetes,
    ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΜΟΥ Η ΜΠΕΛΛΑ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΦΑΙ ΤΗΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΡΩΕΙ . ΞΕΘΑΒΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΒΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΡΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΙ. ΦΥΛΛΑ ΤΡΩΕΙ. ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΡΩΕΙ. ΑΣΕ... ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΡΟΥΣΙΑ , ΝΤΑ ! ΝΤΑ!
    ΓΙΑ ΤΙ ΜΠΙΑ ΛΙΟΥΜΠΛΙΟΥ! ΧΙ ΧΙ ΧΙ!
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΚΛΟ ΣΟΥ!

    Barbara ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΣΚΑΡΦΙΖΟΜΑΙ! ΧΑ ΧΑ ΧΑ! ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΦΙΛΑΚΙΑ! ΦΤΙΑΞΕ ΤΕΤΡΑΛΙΖΕΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΡΙΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!!!!!!!!!

    Ρουλα Σμαραγδενια ΩΡΑΙΑ Η ΚΡΗΤΗ!!!!!!! ΦΙΛΑΚΙΑ!

    Ζετα Η ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΤΙ ΠΙΤΣΙΛΕΣ. Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΒΓΑΖΩ ΚΑΘΑΡΕΣ ΦΩΤΟ. ΦΑΓΩΘΗΚΕΣ ΝΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓ. ΧΑΡΤΙ ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΛΑ ; ΕΓΡΑΦΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! ΦΙΛΑΚΙΑ!

    Evie ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΝΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΛΛΥ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. homemade ΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΕΝΝΟΕΙΣ Ε! ΧΑΧΑΧΑ!
    Ε ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΞΥΛΑ ΑΚΡΙΒΑ ΕΙΝΑΙ! ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΧΑΡΒΑΤΙ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΑΝ ΞΥΛΑ. ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΜΕΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ! ΕΧΕΤΕ ΖΕΣΤΕΣ! ΧΑ ΧΑ ΧΑ! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!

    irini ΜΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΠΑΛΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΒΑΡΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ, ΝΑ ΠΛΕΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΛΤΣΑ ΜΑΛΛΙΝΗ ΚΑΙ ΚΑΣΚΩΛ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Βλέποντας την αστεία πλευρά του πράγματος ίσως αφορήσουμε το κακό!!!Εφη είσαι και πολύ ζουζούνα!!!
    ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εφη μου καλο μηνα!!!!!! Η αναρτηση σου ειναι υπεροχη!!!Να'σαι καλα μου εφτιαξες τη μερα!!!!!!
    Οσο για το τραγουδι ειναι αγαπημενο..το παλιο μου παλτο....να προσεχεις μικρη μου γιατι μοιαζει σ'εμενα!!!!!! καλημερα και πολλα φιλια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ! ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μ' αρέσει η αισιοδοξία σου, ότι φέτος θα καταφέρουμε να την βγάλουμε καλά χα χα χααα!!!
    Βρε και τις γούνες θα μας πάρουν και τα γάντια και τα παλτό, τίποτε δεν βλεπω να μας αφήνουν!
    Εμείς όμως στο ύψος μας, κάτι θα βρούμε να ζεσταθούμε!
    Φιλάκια, καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΦΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΧΤΕΣ ΩΡΑΙΑ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ...ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΣΧΟΛΙΟ!!!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ;;;;ΕΥΤΗΧΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΖΕΣΤΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΦΟ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ......ΣΤΟ ΝΤΟΥΖ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!Σ‘ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ!!!!ΕΛΑ ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΑΝΕΙ.Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ Η ΚΥΡΙΑ!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εφη καλαμέρα...μη φοβάσαι εσύ βρε έχεις ζεστή καρδιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Έφη μου πολύ διασκέδασα με την ανάρτησή σου!!!!Μου αρέσει η αισιοδοξία σου και η θετική ενέργεια που εκμέμπεις,πιστεψέ με κάνει καλό σε όλους!!!Ο πίνακας μου αρέσει πολύ και τα χρώματα καταπληκτικά!!!Καλό μήνα σου εύχομαι φιλάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μου έφτιαξες τη διάθεση Έφη μου!!!τι υπέροχη αναρτηση είναι αυτή!!!να δεις που στο τέλος όλοι στα μπαλκόνια μας θα έχουμε περιστέρια!!!!θα αρχίσουμε το πλέξιμο,θα έχουμε κεριά και όσο για ζεστασιά στα κρεβάτια από νωρίς αγκαλίτσες και να δεις πως θα φτάσουν στα ύψη οι γεννήσεις!!!!χαχαχα!!!!σιγά μήπως και δε τα βγάλουμε πέρα!!!!καλό μήνα και ο πινακάς σου υπέροχος!!!!!φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Υπέροχη ανάρτηση... η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμαστε να το διασκεδάσουμε λίγο (ελπίζω να τα καταφέρουμε) γιατί αλλιώς δεν ξέρω... Πάντως τα κεριά είναι μια λύση για ζέστα και ...ρομαντισμό, θα κάνουμε και δίαιτα μιας και το πολύ φαϊ... βλάπτει στην υγεία κι όσο για τις γούνες ...θα τις έχουμε για κουβέρτες!!!! Καλό μήνα και φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ;;;;;;Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΡΧΕΙΣΩ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΕΡΙΑ ΝΑ ΠΛΕΚΩ ΚΑΛΤΣΕΣ ΚΑΙ ΚΑΣΚΟΛ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΖΑΝΙ ΜΙΑ ΚΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΗ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΟΤΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΕΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΙΣΙΑ ΚΙ ΕΓΩ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΜΙΑ ΒΑΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΙΖΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΧΩΡΙΣΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ.ΤΩΡΑ ΕΒΑΛΑ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΜΑΡΩ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ «ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΡΙΣΗ!!!!» ΒΡΕ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. mary's crafts ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ! ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΕΛΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ; ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ Η ΖΕΤΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΟΥ; ΧΘΕΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ ΣΑΣ , ΥΠΕΡΟΧΟ! ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΓΑΛ/ΡΕΚΟ.
    ΦΙΛΑΚΙΑ!

    Sophie ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΠΡΟΒΕΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑ. ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ. EXETE ΔΕΙ ΜΕΛ ΓΚΙΜΠΣΟΝ ΣΤΟ ΜΑΝΤ ΜΑΞ; ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ! ΧΑ ΧΑ ΧΑ! ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. despina μου , ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΡΩΝ ΑΠΟ ΟΛΑ! ΧΑ ΧΑ ΧΑ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ! ΦΙΛΑΚΙΑ!

    Tante Kiki ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΕ ΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝΕ! ΧΑ ΧΑ ΧΑ! ΒΡΕ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ! ΚΙ ΑΝ ΑΔΥΝΑΤΙΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑΚΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ; ΡΟΜΠΕΣ ΘΑ ΦΟΡΑΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΡΑΒΟΥΜΕ ΜΟΝΕΣ ΜΑΣ! ΧΑ ΧΑ ΧΑ! ΤΟ ΜΠΟΥΡΝΤΑ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΠΑΛΙ! ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΘΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΝΑΣΟΥΛΙΝΙ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ!
    ΣΤΟ ΝΤΟΥΣ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΗΛΟ. ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΓΑΛΜΑ ΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΝ ΠΗΛΟ! ΘΑ ΚΟΙΤΙΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΣΟΥ ΓΡΑΜΜΕΣ! ΧΑ ΧΑ ΧΑ! ΤΙ ΕΙΠΑ ΠΑΛΙ. Α ΟΧΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ , ΠΑΡΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΠΗΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΝΑΤΙΑ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ! ΘΑ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΣ , ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΕΝΑ ΝΕΡΟ ΚΥΡΑ ΒΑΓΓΕΛΙΩ ..........
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΗ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΤΕ ΧΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΙΣΤΕΣ . ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΒΟΤΑΝΟ , ΜΑΥΡΟ ΤΣΑΙ, ΦΥΛΛΑ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ ,ΧΑΜΟΜΗΛΙ , ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΜΟΔΑ ΤΟ ΓΚΡΙΖΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑΚΙ! ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ , ΕΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. mia ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ! ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κορίτσια να είμαστε αισιόδοξοι.Να μη το βάλουμε κάτω. Και ευτυχώς υπάρχουν αναρτήσεις που μας φτιάχνουν το κέφι. Να είσαι καλά Εφη μου!! Τι μου θύμισες με την γραφομηχανή? Αυτή είναι ακριβό απόκτημα και από ότι βλέπω πρέπει να την προσέχεις πολύ! Είχα κάποτε μία ίδια.Καλό σου μήνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Προσπαθώ πολύ ώρα να δημοσιεύσω το σχόλιό μου αλλά δεν τα καταφέρνω...Πάλι πρόβλημα ο blogger??Καλό μήνα και φιλιά πολλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Χαχαχαχαχαχαχαχα δεν παίζεσαι χαχαχαχα, με έκανες και γέλασα τοοοοσο πολύ είσαι απίστευτη!!! Γούνα θα προμηθευτώ από την μαμά μου, γραφομηχανή έχω, τα κεριά ρεσσό είναι φτηνά οπότε κάτι θα κάνουμε και με αυτά, τώρα όσον αφορά το κανίς χμμμ...εγώ έναν παπαγάλο έχω ε οπότε εσύ θα ζεσταίνεις τα χεράκια σου ενώ εγώ θα βάζω τον παπαγάλω μου να κελαηδάει γιατί μουσική δεν δικαιούμαστε να ακούμε οι έρημες ε;
    Οικονομικά και ρομαντικά, τι άλλο θέλουμε!!!

    Καλό μήνα Έφη μου!!!

    Φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΖΕΣΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ !

    Μανια ΜΟΥ ΛΕΣ; ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ Ε;
    ΑΧ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΩΣΠΟΥ..... ΧΑ ΧΑ ΧΑ!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!

    Pavlina ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ . ΦΙΛΑΚΙΑ!

    Elena ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ. ΜΠΡΡΡΡΡΡ! ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ; ΤΡΕΞΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΡΩ ΟΡΕΙΝΑ!
    ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΩ ! ΕΓΩ ΒΡΕ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ Η ΚΥΡΑ ΦΡΟΣΥΝΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΖΕΣΤΑΣΙΑ! ΧΑ ΧΑ ΧΑ!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Έφη Γεια σου, τι κάνεις;
    Αγαπώ ακουαρέλα σας,
    Μου αρέσει η κίνηση που θα δώσει στο πινελιές σας ...
    Έργα του έχουν μια ζωή !!!!!
    Πολύ καλό!
    Έχετε μια αίσθηση του χιούμορ, είναι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος.
    Καλή φθινόπωρο σε σας και καλό σαββατοκύριακο.
    Αγκαλιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Δεν έχεις και άδικο!
    Εγώ γιατί νομίζεις έχω 3γάτες μια για κάθε έναν:))
    Το χειμώνα την παίρνω στα γόνατα και δεν άνοίγω ούτε θέρμανση ξέρεις τι ζέστη βγάζει:))

    Τώρα θα βάζω και μια στα πόδια:))

    Καλό μας μήνα με φιλιά θαλασσινά:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Kαλό μήνα Εφη μου!!!
    Τι ωραία που τα λες, πόσο κοντινά φαίνονται πια όλα αυτά...
    Λίγο από το χιούμορ σου πραγματικά χρειάζεται στις μέρες που ζούμε!!!

    Η ακουαρέλα πολύ όμορφη, μπράβο σου

    Καλό βράδυ να έχεις και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Πού είσαι Έφη μου??? Τώρα θα σε ψάχνω εγώ???? Φιλάκια πολλά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Πολύ ωραία η ζωγραφική σου...Όσο για τα περιστέρια, αυτά θα φέρνουν την αλληλογραφία και για πιο άμεση συζήτηση θα έχουμε τα σήματα καπνού από τις ταράτσες μας...Καλή εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. zoyzoy ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΙΣ ΓΑΤΕΣ! ΕΣΥ ΠΙΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΤΕ! ΧΑ ΧΑ ΧΑ!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!

    painter ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ! ΝΑΙ ΕΧΩ ΧΙΟΥΜΟΡ . ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΣΕ ΛΙΓΟ! ΧΑ ΧΑ ΧΑ!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. EvaZ. ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ!!!!!!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ! ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ! ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Βρε Έφη μου δεν παίζεσαι με τίποτα!!!! Τι φωτογράφηση κι αυτή!!! Κλαίω απ'τα γέλια!!! Και όμως πόσες αλήθειες βγάζεις.. (άλλωστε στη πλάκα λέγονται οι αλήθειες)! Αλλά και η Μπέλα για θερμάστρα χεριών??? χα χα χα! .. Να'σαι καλά φιλενάδα! Δε θα'χεις λεφτά? Εσύ είσαι από μόνη σου ΌΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ξεκαρδιστικη αναρτηση!!!! :οDχα!χα!χα!χα! Λοιπον, εγω γραφομηχανη δεν εχω, γουνα δεν εχω(ουτε η μαμα μου), μονο κερακια εχω!! Λεω να αρχισω να εκπαιδευω κανενα περιστερι γιατι αλλιως θα χασω την επικοινωνια μου μαζι σας και δεν θελω και ευτυχως που εχω κι εγω τους τρεις γατους μου για να με ζεσταινουν!! Θα αρχισω να πλεκω και καμια κουβερτα με ολα τα μαλλια που εχω και....με πολυ αγαπη θα τη βγαλουμε και φετος!!!!
    Παντως γουσταρω ετσι ινδιανικη ζωη!!! Να σκληραγωγηθουμε λιγο μηπως μετα βγουμε πιο δυνατοι και τους παρουμε στο κυνηγι με κραυγες απατσι!!!! χα!χα!
    Καλο χειμωνα να εχουμε και με πολυ χιουμορ!!!
    Φιλακια πολλα και σε ευχαριστουμε που μας κανεις να γελαμε!!! ;ο))
    Καλη σου μεραααααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Μarie ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑ! ΑΧ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ!!!!!!!!!!!!! ΦΙΛΑΚΙΑ!

    mirsini's creations,
    ΜΥΡΣΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ! ΑΠΑΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑΜΠΙΚΑΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ. ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΧΑΝΙΜΠΑΛ ΛΕΚΤΕΡ! ΧΑ ΧΑ ΧΑ! Α ΠΑ ΠΑ!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή