Welcome!!

Welcome!!
Welcome!!

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Παλιά κεντήματα σταυροβελονιά...!


Πλησιάζει το φθινόπωρο... Είπα να αλλάξω λίγο χρώματα στην αυλή. Έψαξα και βρήκα αυτά τα κεντήματα που  πολλά χρόνια πριν είχα φτιάξει...! Δυστυχώς δεν μπορώ πια να κεντήσω γιατί πονάει και μουδιάζει το χέρι μου... Τα βραχιολάκια είναι δώρο από τη Ζέτα μου...! 
















52 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφη η γωνιά σου!!!
    Μια απορία μονο το στεφάνι στον τοίχο τι είναι!!!!
    Καλό Σ/Κ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MAΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ ΜΕ ΣΜΑΛΤΟ ΣΕ ΠΛΑΚΑΚΙ ΜΕ ΓΡΑΝΙΤΗ. ΑΜΑ ΘΑ ΤΟ ΒΑΡΕΘΩ ΘΑ ΤΟ ΣΒΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΝΩ . ΤΟ ΕΧΩ 3 ΧΡΟΝΙΑ.ΛΕΣ;ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλημερα!! Καλα,η γωνιτσα σου ειναι φοβερη!Μου εχει φτιαξει τη διαθεση!Και πολυ μου αρεσει και ο συνδιασμος των χρωματων. Οσο για το μικρο μου ζουζουνι στη φωτο ειναι 2 εβδομαδων πριν 2 χρονια βεβαια. Εσενα το δικο σου ζουζουνι τι κανει;;΄φιλια χχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΓΛΥΚΟΥΛΗ.ΦΙΛΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φοβερά τα κεντήματα ,
    και το στεφάνι, μη το χαλάσεις!
    εμείς οι γυναίκες το χουμε αυτό με τα χέρια... τα μπάνια βοηθάνε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΦΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ Η ΓΩΝΙΤΣΑ ΣΟΥ!!!!!ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΝΑ ΤΟ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΡΕΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!!ΕΣΥ ΤΟ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΣ;;;;;;;; ΑΝ ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΑΛΕΝΤΟ!!ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΣΟΥ ΘΑ ΔΩ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.ΦΙΛΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ένα πράγμα μου ήρθε ευθύς αμέσως στο μυαλό...Τι πιο ωραίο από το απολαμβάνεις έναν απογευματινό καφέ σ'αυτήν την όμορφη γωνιά...Καλή συνέχεια!Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑΣΙΑ ΜΟΥ ΜΗ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΙΛΑ ΣΟΥ.ΗΡΘΕ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΔΩ .ΚΑΨΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ.2 Η ΩΡΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΑΝΕΒΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΤΑ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΑΜΕ.ΑΣΕ ΑΣΧΗΜΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΜΖΕΛ ΑΠΟ ΚΑΒΑΛΑ; ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ ; ΓΥΡΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ;ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΑ ΚΕΝΤΗΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!
    ΤΕΛΕΙΑ ΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!!!
    ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΗΜΑ!!!!!!!!!!
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΦΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αμα ο άνθρωπος έχει φαντασία και καλή διάθεση! Μπράβο γλυκειά μου! Μου άρεσε πολύ η γωνιά σου! Το στεφάνι που κρέμεται και η χρωματισμένη γλάστρα και τα κεντήματα τα παιδικά...είσαι μερακλού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΤΗΝ ΕΖΗΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΗ ΕΦΗ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΡΩ.ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συγγνώμη αλλά εγω οταν δεν γράφω με κουτάκια εξαφανίζομαι;;;Ο Δαίμων του Ιντερνετ μ έχει βάλει στο μάτι φοβούμαι...
    Το πρωί άφησα απο το γραφείο σχόλιο(ναι εργαζόμουνα έχεις πρόβλημα;)αλλά απ ότι βλέπω εξαφανιζόλ!Τι ωραία που έγραφα προχθές με τα κουτάκια!!!
    Πολύ ωραία γωνιά,χαλαρωτική αλλά με ενέργεια!
    Οσο για τις φωτιές κορίτσια, φέτος συνεχίζουμε να καιγόμαστε μ' εντατικούς ρυθμούς...δυστυχώς.
    Δεν είμαι κακός άνθρωπος και δε καταριέμαι ποτέ αλλά γι αυτούς τους εγκληματίες δεν έχω κανένα ενδοιασμό και τους εύχομαι τα χειρότερα με το κακό που κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΝΑΣΙΑ ΜΟΥ ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ; ΕΒΛΕΠΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ;ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ.ΑΚΟΜΑ ΦΥΣΑΕΙ ΠΟΛΥ ΕΔΩ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΝΥΧΤΩΣΕ ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ , ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΜΑ ΒΡΕΞΕΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΜΑΥΡΗ ΛΑΣΠΗ ΣΕ ΕΜΑΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ. ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΡΑΦΑ ΣΤΗΝ ΚΙΚΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑΚΙΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑ ΕΠΑΝΗΛΘΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , ΕΓΩ ΚΑΝΕΝΑ. ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙΣ ..ΧΑ ΧΑ ΧΑ !ΒΡΕ ΣΧΟΛΙΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ; ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΚΟΡΙΤΣΟ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ.ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ , ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ .ΕΔΩ ΚΑΨΑΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ.ΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΟ,ΑΣΕ ΝΕΥΡΙΑΖΩ. ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ Η ΑΚΟΜΑ;ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕ ΛΙΑΚΑΔΕΣ ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ , ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ. ΦΥΣΙΚΗ ΖΩΗ!ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟ;ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΡΙΑ .ΧΑ ΧΑ ΧΑ.ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕΝΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πολύ ωραία τα αξιοποίησες,μπράβο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΡΕΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΧΕΙΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΙΝΑΙ 12 Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΥΚΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΦΕΡΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ......Μ‘ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΩ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΑΥΡΙΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΛΟΥΚΩΝΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΣΩ.ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΧΙ!ΧΙ!ΧΙ!ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ΤΩΡΑ.... ΦΡΑΠΕ ΠΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΣΦΗΝΑΚΙΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΝΑΣΙΑ ΜΟΥ ΩΡΑΙΟΣ Ο ΦΡΑΠΕΣ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΑ ΠΑΓΑΚΙΑ. ΤΩΡΑ ΚΑΠΝΙΖΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ ΣΥΝΟΔΕΙΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΛΟΚΑΔΟΡΙΣΕΣ, ΑΧ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ.ΕΜΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ!!!!!!!!ΒΡΕ ΕΙΔΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΜΙΑ ΓΚΟΥΜΟΥΤΣΑ ΠΟΥ ΙΔΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥ, ΜΕ ΣΥΡΤΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΒΙΔΕΣ.ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΚΑΙΡΟΥ.ΗΡΘΕ Η ΖΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΩΧ ΜΑΜΑ ΟΧΙ!!!!!!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΒΡΕ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΘΑ ΤΟ ΕΒΑΖΑΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΣΤΡΑ! ΓΕΛΑΩ ΝΑΣΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΤΟΧΟΥΝ ΠΑΡΑΧ. ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.ΧΑ ΧΑ ΧΑ.ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΒΑΖΑ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ Η ΤΡΕΛΛΗ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΘΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!!!!!!!!!!ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ Η ΖΟΥΡΛΗ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΞΥΛΑ ΜΑΔΕΡΙΑ.... ΚΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ!!!!!!ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ 4 ΤΣΙΓΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΩ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΧ ΡΕ ΕΦΑΚΙ ΔΕ ΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΕΠΙΠΛΟ.... ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΗΚΑ!!!!!!!!!!ΦΙΛΙΑ ΣΤΟ ΖΕΤΑΚΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΝΑΣΙΑ ΜΟΥ ΧΘΕΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 4 ΤΟ ΠΡΩΙ ΛΟΓΩ ΠΥΡΚΑΙΩΝ. ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΑΘΟΜΟΥΝ.ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΩ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κάπου εδώ μπαίνω κ γω στην κουβέντα!!! Πριν 2-3 χρόνια που άρχισα κ γω να ασχολούμαι με τα site κοινωνικής δικτύωσης και καθόμουν με τις ώρες στον Η/Υ η κυρά Έφη φώναζε: "Σήκω από εκεί θα βγάλει μαλλί ο κ***ς σου!!!!" Και τώρα έγινε χειρότερη!! Αααααχχχχχ!!!!!!! Όσο για τη συρταριέρα του μπαμπά, σε θερμοπαρακαλώ, άστην εκεί που είναι!! Εκεί είναι χρήσιμη και εκεί θα μείνει!! ΝΑΣΙΑ πολλά φιλιά και μην ανησυχείς, δεν νομίζω να σε λέει τρελή ο κόσμος επειδή ψάχνεις χρήσιμα υλικά! Και η μαμά το ίδιο κάνει! χεχεχε

    ΥΓ: Καλέ πείτε κάτι και για τα βραχιόλια που έφτιαξα με τόση αγάπη για να τα χαρίσω στη μαμά... Όλο ασχολιάστα μου τα αφήνετε :-( :-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλημέρα, καλημερα, καλημερα, καλημέρα...βολεύεσαι με σοκολατόπιτα πρωί πρωί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εφη μου, καλημέρα! Τι όμορφα όλα αυτά που φτιαχνεις! Δείχνουν άνθρωπο με μεράκι, φινέτσα, αγάπη , όπως ακριβώς κάνουν τα "καρκινάκια" (χαχα είμαι κι εγώ, αν δεν παινέσεις το σπίτι σου....)!Φιλιά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΑΧΤΙΔΑ ΜΟΥ! ΑΜΕ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ! ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΡΩΩ ΦΑΝΟΥΡΟΠΙΤΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ ΜΕ ΜΑΓΙΑ .ΜΟΥ ΠΕΤΥΧΕ, ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΑΓΙΑ. ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. BRE AXTIDA SORY ΗΡΘΕ ΠΡΙΝ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΨΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ.ΚΑΛΑ Ε!ΤΟΥΡΛΟΥΜΠΟΥΚΙ!ΧΑ ΧΑ ΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Pepi KAΛΩΣ ΗΡΘΕΣ! ΛΙΓΗ ΦΑΝΟΥΡΟΠΙΤΑ; ΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ; ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εφούλα μου πολύ όμορφα τα κεντηματάκια σου!!!!.Σήμερα δεν συνηθίζουμε να τα στρώνουμε και πόσο λάθος κάνουμε...είναι όλα τους έργα τέχνης και ψυχής!!!.Ετοιμάζω για την κόρη , μια μικρή συλλογή με κεντηματάκια- μινιατούρες σε funky κορνιζούλες,για να τα βάλει στο δωμάτιό της.Αυτό θα τους δώσει μοντέρνα όψη....τι λες;;;Νομίζω θα σου ξεσηκώσω την μποτούλα ..χι χι .....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΑΝΟΥΡΗ. ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΑΝΕΡΩΣΕ ΟΛΕΣ ΕΣΑΣ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ!!!! ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΦΙΛΑΚΙΑ.ΝΑΣΙΑ-ΡΕΝΑ-ΡΕΝΑ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ- ΦΑΝΗ- ΠΙΤΣΙΝΑ-ΧΑΡΑ-ΑΧΤΙΔΑΚΙ-ΚΑΤΡΙΝΑ-ΠΕΠΗ-ΕΒΗ-ΚΙΚΙ-ΜΑΡΙΑ - ΜΑΡΙΑ- ΜΑΙΡΗ -ΒΑΡΒΑΡΑ- ΓΙΑΓΙΑ ΑΝΤΙΓΟΝΗ- ΔΕΣΠΟΙΝΑ-ΔΗΜΗΤΡΑ- ΛΕΝΑ-ΜΑΙΡΗ-ΦΟΡΑ-ΕΦΗ-ΒΑΛΙΑ-ΕΡΙ-ΕΛΕΝΑ-ΡΟΣΕΤΑ-ΝΙΛ-ΛΟΥ-ΓΚΡΑΚΑ-ΤΙΦ- ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗ Η ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;ΑΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΜΜΙΑ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΗΝ ΠΑΥΛΙΝΑ-ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ-TABLE ROUGE.E ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ .ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΦΙΛΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΟΜΟΡΦΑ ΓΛΥΚΑ ΓΟΥΣΤΟΖΙΚΑ!!!!!ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΦΘΙΝΩΠΟΡΙΝΗ ΓΩΝΙΑ!!!!!ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ενδιαφέρουσες κέντημα, μου αρέσει ...
    υγιείς και έχουν ένα όμορφο Σαββατοκύριακο:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. KΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ Spirtokoyto.ΤΗΝ ΦΡΑΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Δέσποινα
    Έφη πολύ ωραία η γωνιά σου. Έτσι αξιοποιούνται τα παλιά κεντήματα. (που και εγώ έχω και δικά μου και από την γιαγιά μου αλλά δεν τα στρώνω, μινιμαλ γαρ η αιτία). Να είσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΚΑΤΑ ΜΑΜΑ ΚΑΤΑ ΚΟΡΗ ΣΟΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΑΦΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ!!!!!!!!!ΓΙΑΤΙ ΜΩΡ ΣΥ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΟΥ;;;;;;;;;ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΝΕΙΣ ΕΣΥ!!!!!!!ΣΕ ΜΠΛΟΓΚΟΛΑΤΡΕΥΩ!!!!!!ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΑ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΛΕΙ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΕΦΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΠΙΝΩ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΣΙΤΑ ΤΟ ON THE FLOOR KΑΙ ΧΟΡΕΥΩ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Έφη Γειά σου τι κάνεις;
    Αυτά είναι όμορφο και λεπτό κέντημα.
    Δυστυχώς δεν μπορείτε να ράψετε περισσότερο, αλλά αυτά είναι υπέροχα.
    Ήταν μια όμορφη νέα εμφάνιση του κήπου σας.
    Ποια θα είναι μια ευτυχισμένη πτώση σε σας.
    Αγκαλιές και καλό σαββατοκύριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ευτυχώς κορίτσια που υπάρχουν τα blogs. Είναι καλύτερα και από ψυχανάλυση.
    Εφη μου καλωσόρισες στην μπλοκογειτονιά!! Οσο για το στεφάνι προς θεού μη το χαλάσεις......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΜΑΝΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ! Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑΕΧΟΥΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ.ΧΑ ΧΑ ΧΑ ,ΦΙΛΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Έφη μου, τί όμορφη η γωνίτσα σου!!! Μα τί ωραία σχέδια που έχεις κάνει. Η μποτούλα, το ψαράκι μέσα στην γυάλα, η κοτούλα κο κο κο!!! Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Λοιπόν σαν αυτό το τραπεζάκι με τα μαύρα μεταλικά πόδια και το μάρμαρο έχουμε πρόσφατα αποκτήσει. Ηταν η βάση παλιάς ΑνατολικοΕυρωπαικής ραπτομηχανής (το διευκρινίζω γιά να μην σκεφτεί κανείς την Singer) που το βρήκαμε σε καλή τιμή σε παλαιοπωλείο. Μετά πήγαμε να το βρούμε μάρμαρο αλλά δεν θα το πιστεψεις, ήθελαν περισσότερα γιά να μου φτιάξουν το τελείωμα του στις άκρες απ'ότι η αξία όλου του μάρμαρου. Σκέφτηκα κι εγώ και του είπα να το σπάσει γύρω γύρω με το σφυρί. Δεν φαντάζεσαι πόσο ξεχωριστό έγινε. Καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή