Welcome!!

Welcome!!
Welcome!!

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Το παλιό μου παλτό....!!!

Ζωγραφική σε μπλοκ ακουαρέλλας με τέμπερες... 




Αγαπημένες μου φίλες... 


το φθινόπωρο προχωράει και εγώ μιάς και είμαι πάντα προνοητική, άνοιξα τη ντουλάπα μου να δω τι γίνεται κ να φτιάξω τη γκαρνταρόμπα μου γιατί ο χειμώνας προβλέπεται βαρύς φέτος...!


Μέσα στις υφασμάτινες θήκες που μου έχει ράψει η μανούλα μου βάζω τα ρούχα που δεν φοράω... Εκεί λοιπόν είναι και 2 παλτό μου σχεδόν αφόρετα.. Οδηγώ και συνήθως δεν βολεύομαι με τα παλτό. Είναι και μακριά, πιάνονται στην πόρτα του αυτοκινήτου, τράβα από 'δω , τράβα από 'κει, έτσι συνήθως τα πετάω στο πορτ μπαγκάζ... Άσε αυτές οι γούνες... Τι μόδα ήτανε;;! Δώσαμε τόσα χρήματα και τώρα τις βλέπουμε και κουνάμε τα κεφάλια μας...! 


Για να μην μακρυγορώ, ο χειμώνας προβλέπεται βαρύς! Το πετρέλαιο θέρμανσης στα ύψη! Θα φοράω λοιπόν το παλτό, θα ανάβω τα κεριά και θα κάθομαι στον Υπολογιστή να σας συναντώ... Ποιον Υπολογιστή; Χωρίς ρεύμα, έτσι όπως μας τα έκανε η ΔΕΗ, θα τα γράφω στην παλιά γραφομηχανή και θα σας τα στέλνω με περιστέρια!! ΧΑΧΑΧΑ Βεβαίως οι γούνες μέσα στο σπίτι μόνο μην μας δούνε οι οικολόγοι και μας πετάξουν κανένα μπουγέλο με κόκκινη μπογιά..! Θα έχω και την Μπέλλα στα χέρια μου, γιατί αν διαβάσετε για τα κανίς, οι ευγενείς τα κρατούσαν μέσα στις άμαξες που ταξίδευαν για να μην παγώνουν τα χέρια τους... Άντε φέτος θα την βγάλουμε κουτσά στραβά...! 








Σας φιλώ όλες και σας αφήνω με ένα αγαπημένο μου σχετικό τραγούδι....



Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Η παλιά κορνίζα....!!!

Αγαπημένες μου φίλες γειά σας!!! 


Αυτές τις ημέρες ασχολήθηκα με πολλά πράγματα και θα σας τα δείξω σήμερα...! 


Αρχικά θα σας δείξω πως μεταμόρφωσα μια παλιά κορνίζα... Το τζάμι είχε σπάσει και σκέφτηκα να την ντύσω με ύφασμα και από μέσα αφρολέξ.. Το αποτέλεσμα είναι αυτό....








Αυτές τις ημέρες ασχολήθηκα και με πηλό Fimo και για πρώτη φορά έφτιαξα κάτι... 





Το αποτέλεσμα δεν μου άρεσε ιδιαίτερα...Δεν είμαι εγώ για πηλό...!! Ας μην μπω σε ξένα χωράφια, αυτό που λατρεύω περισσότερο είναι η ζωγραφική!! 


Αυτά για σήμερα.....!!! Σας φιλώ όλες!!!!

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ 7 LINKS

Αγαπημένες μου φίλες, Καλή εβδομάδα σε όλες!!!!!!!! Εύχομαι να είχατε ένα ξεκούραστο και όμορφο Σαββατοκύριακο και να μαζέψατε δυνάμεις για την εβδομάδα που μπήκε!!! 

Ήρθε η ώρα και για εμένα να σας δείξω τα δικά μου 7 links! Η φίλη μου Εύα από το http://eva-livethelife.blogspot.com/ μου έδωσε αυτή την ευκαιρία και την ευχαριστώ πολύ γι αυτό!!! 

1. Η πιο όμορφη ανάρτησή μου:
Θα διαλέξω την ανάρτηση 

Η ΠΑΛΙΑ ΚΟΥΝΙΑ!!! 

http://effiessweethomedesigns.blogspot.com/2011/07/blog-post_28.html
Διαλέγω αυτή την ανάρτηση ως την πιο όμορφη γιατί αυτή η κούνια είναι γεμάτη αναμνήσεις από την παιδική ηλικία των παιδιών μου!! 


2. Η πιο δημοφιλής ανάρτησή μου:
Θεωρώ πως είναι η ανάρτηση 

Design - Ζωγραφική στον κήπο 6

Η ανάρτηση αυτή μάζεψε επάξια 108 σχόλια και σας ευχαριστώ γι αυτό!! 

3.Η πιο αμφιλεγόμενη ανάρτησή μου:
Θα διάλεξω την ανάρτηση με τίτλο

Καιρός για...δίαιτα!!!!!!!!

Πολλές από εσάς αντιδράσατε περίεργα στο άκουσμα της λέξης δίαιτα και γενικά έγινε ντόρος!!!!


4.Η πιο χρήσιμη ανάρτηση:

Ζωγραφική σε γυαλί!!!

Διάλεξα αυτήν γιατί εκεί σας αναλύω λεπτομερώς τον τρόπο που ζωγραφίζω πάνω σε γυάλινες επιφάνειες


5.Ανάρτηση που ξαφνιάστηκα με την επιτυχία της:

Στο τάκα-τάκα...Άλλος πίνει άλλος μεθάει...!

Δυο δημιουργίες μου παρουσιασμένες με χιούμορ, το δικό μου χιούμορ, που απ'ότι φάνηκε τελικά σας άρεσε πολύ!!! Φυσικά δε θα μπορούσα να μην αναφέρω την γλυκιά μας Bella που βοήθησε με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο σε αυτή την ιστοριούλα!!! 


6.Η ανάρτηση που δεν έλαβε την προσοχή που της άξιζε:

Διακόσμηση Βεράντας

Ήταν μια από τις πρώτες μου αναρτήσεις και θεωρώ πως δεν της δώθηκε η ανάλογη προσοχή, αν και η διακόσμηση που προτείνω εκεί είναι πολύ ωραία! Μάζεψε μόλις ένα σχόλιο....


7.Η ανάρτηση που με έκανε περήφανη:

Δώρο σε μια καλή μου φίλη...!

Διάλεξα αυτή την ανάρτηση επειδή με έκανε περήφανη για την φαντασία που διαθέτω τελικά!!! χαχαχα Σας άρεσε πολύ και κάποιες ξεγελαστήκατε με τις περίεργες φωτογραφίες!! Επίσης, η ανάρτηση αυτή ήταν η αφορμή για να σας δώσω το πρώτο μου δωράκι, όποια φωτογραφία άρεσε στην καθεμιά!! 


Αυτά είναι τα 7 links μου!!! Οι πέντε που θα συνεχίσουν αυτό το παιχνίδι είναι:
1. Η Νάσια από το lacasitadeamistad.blogspot.com
2.H Χαρά από το kantomagapi.blogspot.com
3.Η Αναστασία από το handmadeanastasiasart.blogspot.com 
4.H Μαίρη από το porfiris.blogspot.com
5.H Κική από το creativemoments.blogspot.com

Εμείς θα τα ξαναπούμε σύντομα με νέες δημιουργίες....!! Μέχρι τότε... ,
Φιλιά σε όλες σας!!!! Καλή, δημιουργική εβδομάδα....!!!! 

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Κέρασμα!!

Αγαπημένες μου φίλες, 


σήμερα έχω την γιορτή μου και γι αυτό το λόγο σας κερνάω γλυκάκι!!! Το γλυκάκι είναι καρυδόπιτα-παγωτό από τον ... Μάκη και τον Περικλή.... (δηλ. Max Perry) καλή σας απόλαυση!! Να με χαίρεστε!!!!!! 




ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΌΛΕΣ!!! 

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Design - Ζωγραφική στον κήπο 7

Αγαπημένες μου φίλες, 


εύχομαι να έχουμε όλοι μας ένα πολύ όμορφο και χαλαρωτικό Σαββατοκύριακο!! Μιας και μαζευόμαστε ακόμα στις αυλές, είπα να σας καλέσω και στην δικιά μου αυλή, να πιούμε το καφεδάκι μας, να φάμε το γλυκάκι μας, και να σας δείξω τη νέα μου διακόσμηση....! Είχα μια πλαστική γλάστρα και ένα πλακάκι... Έβαψα τη γλάστρα με πλαστικό χρώμα για να ξεφύγει το μάτι από το κλασσικό καφέ των γλαστρών και επίσης ζωγράφισα το πλακάκι....!! 




Το πλακάκι είναι ζωγραφισμένο με ακρυλικά χρώματα κατάλληλα για πέτρα... από πάνω έχει βερνίκι! Εκεί που βλέπετε ότι έχω επεξεργαστεί τη φωτογραφία και έχω βάλει μωσαϊκό είναι επειδή έχω γράψει την οδό του σπιτιού μας...


Γλάστρα μεταμορφωμένη με πλαστικό χρώμα! Από καφέ που ήταν την άλλαξα στο χαρούμενο και ζωντανό κίτρινο με ροζ και λαχανί λεπτομέρειες!





Για το τέλος θα σας αφιερώσω ένα VINTAGE τραγούδι!! Το διάλεξα γιατί έχει πολύ όμορφες εικόνες και το αφιερώνω στη μπλογκογειτονιά μας...!!! Αξίζει να το δείτε!


Φιλιά πολλά σε όλες και καλό και δημιουργικό Σαββατοκύριακο!!



Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Ζωγραφιές για παιδικό δωμάτιο...!!!

Αγαπημένες μου φίλες,


μες την βδομάδα θα πάω επίσκεψη σε μια φίλη μου που έχει ένα πανέμορφο μικρό κοριτσάκι... Σκέφτηκα να της φτιάξω δυο ζωγραφιές, κορνιζαρισμένες και να τις της πάω δωράκι....!!!! Πρώτα όμως θα τις δείξω σε εσάς......


Ζωγραφική σε block ακουαρέλλαs με τέμπερες...!  Θέμα: Το μικρό σπίτι στο λιβάδι





και...


Ζωγραφική επίσης σε block ακουαρέλλαs με τέμπερες... Θέμα: Βόλτα στην εξοχή!!  




Ελπίζω να αρέσουν στην μικρούλα και σε εσάς, αν και τα έκανα λίγο βιαστικά!! Καλό υπόλοιπο της εβδομάδας!! Φιλιά σε όλες σας!!! 

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΦΥΛΛΑ...!!!!


Αγαπημένες μου φίλες,


Η σημερινή μου ανάρτηση είναι η συνέχεια στο παιχνίδι που παίζουμε που το ξεκίνησε η αγαπημένη Χαρά!! Συννενοηθήκαμε να το συνεχίσουμε και έτσι στα σχόλιά σας πρέπει να απαντήσετε με ένα ή όσα τραγούδια θέλετε που να αναφέρουν μέσα "Φύλλα" ή "Φθινόπωρο"...!! Αυτό το θέμα το αποφάσισα γιατί ανακάλυψα ότι η ζωή μας είναι γεμάτη με φύλλα διαφόρων λογιών...!! Θα σας παρουσιάσω κιόλας όσα μπορώ!! 


Εμένα κάπου με βόλεψε αυτό το παιχνίδι γιατί είχα στερέψει από ιδέες και θέλοντας να διασκεδάσουμε λιγάκι, το συνεχίζω!!! 


Ζωγραφική από εμένα σε μπλοκ ακουαρέλας... Θέμα: Φύλλα 


Πάμε να δούμε διάφορα ΦΥΛΛΑ!!!


 Φύλλα ζωγραφιστά από εργασία της Ζέτας στα Καλλιτεχνικά του Γυμνασίου  

 Φύλλα κεντητά 

Φύλλα βασιλικού

Φύλλα τσίκας

 Φύλλα σε πορσελάνη 

Φύλλα παραμυθένια  



 Φύλλα παλιού βιβλίου

 Φύλλα ζελατίνας 

 Φύλλα από λεύκωμα 

Φύλλα παλιού τετραδίου

Αυτά είναι μερικά από τα διάφορα φύλλα που μας περιτριγυρίζουν καθημερινά...!!

Περιμένω τα ... τραγουδιστά σχόλιά σας και σας αφιερώνω ένα τραγούδι του αγαπημένου Φίλιππου Νικολάου... Φιλιά σε όλες......!!!!





Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Καιρός για...δίαιτα!!!!!!!!

Φίλες μου και γειτόνισσες να'μαι και πάλι κοντά σας!!


Το καλοκαίρι μας άφησε κάτι κιλάκια που τα πήραμε στις διακοπές από τη χαρά μας αλλά και μετά λόγω του άγχους που ανοίξανε τα σχολεία, όλο και κάτι τσιμπούσαμε... και να τα σταφύλια εδώ, να ο τραχανάς και οι γιουφκάδες της Ρένας, να η τυρόπιτα της Έλενας, να οι χυλοπίτες τις Βιβής, να οι πένες καρμπονάρα της Πιτσίνας, να μπριάμ της Mia Maria, να οι ζαργάνες τις Μπέττυ, να οι λουκουμάδες της Γωγούλας, να η τούρτα καραμέλα της Κικής, να και τα Muffins Μπακλαβά της Ζαμπίας....
 και μέσα σ'όλα αυτά έφαγε και η Χαρά δυο παδέλες καλαμάρια!! χαχαχαχα Πως θα φορέσουμε τα πεδιλάκια της Νάσιας;;; Επιβάλλεται λεπτό ποδαράκι!! 


ΥΓ:Παρακαλείται η αγαπημένη μας Κική που "μετανάστευσε" στην Κέρκυρα να μην πέσει μέσα στις στραπατσάδες και τα σοφρίτο του νησιού...!!


ΚΟΜΜΕΝΑ ΟΛΑ!!! ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΔΙΑΙΤΑ!!! 


Σήμερα λοιπόν θα φάμε μια σαλάτα με μια κουταλιά του γλυκού ελαιόλαδο και ένα ροδάκινο... 



Έεεεε ΜΗΝ φάτε όλα τα φρούτα!!! ΈΝΑ είπαμε...




Δεν θα κοιτάτε δεξιά και αριστερά μέσα στις κουζίνες σας και στο δρόμο... Απαγορεύεται να πλησιάζουμε ζαχαροπλαστεία και φαγάδικα!! 




Άμα κατά λάθος δείτε κάτι νόστιμο φαγώσιμο.... ΦΑΤΕ ΜΑΤΙΑ ΨΑΡΙΑ!! 






Τα ψαράκια είναι ζωγραφική πάνω σε ξύλο, από εμένα...


ΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ....
ΧΑΧΑΧΑΧΑ






ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΑ!!!!! 

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Μια μέρα του Σεπτέμβρη...!!!

Φίλες μου,
Καλησπέρα σε όλες!!! Ο Σεπτέμβρης κυλάει όπως και το καλοκαίρι λόγω της ζέστης.... Το πρωί φτιάξαμε γλυκό σταφύλι για 2η φορά φέτος...! 



Εδώ σας δείχνω το γλυκό και μερικές εικόνες από το ιταλικό περιοδικό Casa mia με ένα κέντημα σταφύλι σταυροβελονία... 


 




Αργά το μεσημέρι ζωγράφισα αυτό επάνω σε ξύλο....




Το απόγευμα μιας και είχαμε ζεσταθεί πολύ είπαμε να πάμε για μπάνιο στη θάλασσα, εγώ η Ζέτα και ο Νάσος!! 


Εδώ ξεκινήσαμε για Βάρκιζα...








Εμείς έχουμε το συνήθειο να μην καθόμαστε στο πρώτο μέρος που θα δούμε για μπάνιο αλλά να πηγαίνουμε όλο και πιο μακρυά!! Όπως είδατε παραπάνω από Βάρκιζα, φτάσαμε Αγία Μαρίνα....


Τελικά καταλήξαμε στην Ανάβυσσο..


Εάν κάνετε κλικ θα μας δείτε να σας χαιρετάμε!!!!!!! Φιλάκια!!!! 


ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΕΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΜΠΛΟΓΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑΣ!!!